Skenor

Vi tillverkar alla olika modeller skenor, raka och bockade efter kundens önskan. Vi anpassar med de fästen som uppfyller kundens behov. Vår flitiga svetsrobot gör att processen blir produktiv och konkurrenskraftig sätt till pris. Kombinationen av vår expertis och bra leverantörer gör Hero Tekniks skenor stryktåliga och rejäla.

Spjut

Här ser du våra standardspjut som alla är framtagna genom trådbockning. Vi kan givetvis tillverka specialanpassade spjut efter ert önskemål.  Hero Tekniks varuspjut är kvalitet och kan köpas till ett billigt pris med snabb leverans. Till vårt standardsortiment har vi sex olika fästen. Dessa passar för spårpanel, nät, verktygstavla, perforeringsplåt samt spjutskena.

Avdelare

Genom trådbockning och punktsvetsning kan vi erbjuda hyllavdelare i dimensioner enligt er önskan. En hyllavdelares främsta funktion är att separera varor på samma hylla i butiker från varandra. Hero Tekniks avdelare svetsas ihop i mallar och fixturer som är framtagna av våra egna, kompetenta, medarbetare. Det är på det här sättet vi kan få raka och likvärdiga resultat i en kombination av produktivitet och kvalitet.


Korgar

Vi erbjuder korgar för exponering av produkter för olika ändamål. Korgar stående på hjul eller korgar som hänger är inget hinder för oss.

Exponeringsställ

En vara kan exponeras på ofantligt många sätt och allt som oftast är det kundens fantasi som sätter gränserna. Vi tillverkar våra exponeringsställ i plåt/rör och, eller tråd. Dessa tillverkas efter beställning vilket gör att du som kund kan få så mycket utrymme som möjligt för dina idéer.

instagram